У издвојеном одељењу ОШ „Радован Ковачевић Максим” у Клајићу поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника последња недеља у школској 2019.години протекла је бројним активностима које су припремили наставници предметне наставе и наставник разредне наставе.

sdr
dav

Одржане су радионице са ученицима V и VIII разреда на часовима српског језика, енглеског и руског језика, као и на часу Пројектне наставе са учеником II разреда. Том приликом ученици су се упознали са обичајима прославе и обележавања Божића у свету и код нас, слушали су песмице и решавали задатке у складу са темом.

Недеља је била посвећена изради разних новогодишњих и божићних украса, честитки, изради Снешка Белића, припремању сцене за новогодишњу приредбу, која је одржана 26.12.2019.године са почетком у 12:30 часова. Приредби су присуствовали наставници и родитељи ученика. По завршетку приредбе ученицима су подељене захвалнице за учешће.

dav

Носиоци приредбе су Милица Цакић Ристић – наставник српског језика и Маја Јововић – професор предметне наставе. У реализацији су учествовали и Љиљана Михајловић Марковић – наставник енглеског језика, Душица Јовановић – наставник руског језика и Виолета Симоновић – наставник француског језика.