У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја од 12.01.2021. године и у складу са изменама календара образовно-васпитног рада, зимски распуст се завршава 15.01.2021. године.
Друго полугодиште почиње 18. јануара 2021. године.

У првом циклусу основног образовања и васпитања (од првог до четвртог разреда), група А има наставу од 07:30 часова, док група Б има наставу од 10:30 часова. Осим II разреда у матичној школи, које се не дели на групе због малог броја ученика. Групе се смењују седмично.

У другом циклусу основног образовања и васпитања ( од петог до осмог разреда) у првој наставној недељи овог полугодишта ученици  групе Б имају наставу у школи понедељком, средом и петком, а ученици групе А уторком и четвртком. Групе се смењују седмично.

У издвојеном одељењу у Коњину група А (први и трећи разред) има наставу у првој смени, док група Б (други и четврти разред) има наставу у другој смени.

У осталим издвојеним одељењима настава се реализује у првој смени у пуном саставу због малог броја ученика.

Распоред звоњења и дужина часа је иста као и на почетку ове школске године.

Све до сада прописане епидемиолошке мере и даље важе – маске, прање руку, дезинфекција обуће, држање растојања, пријављивање школи ученика и чланова породица са симптомима или манифестованом инфекцији корона вирусом.

Будите марљиви, остварите све своје способности и достигните жељени успех у школи!