Републичко такмичење из предмета техника и технологија одржано је 13. и 14. маја у ОШ „Јожеф Атила“ у Новом Саду.  Љубица Анђелковић,  ученица 5. разреда наше школе, освојила је ПРВО МЕСТО на овом такмичењу. Честитамо Љубици и њеном ментору, наставници Светлани Стојановић, и желимо им још оваквих диплома на будућим такмичења.

Поред ње, на републичком такмичењу из истог предмета учествовао је и Павле Анђелковић, ученик 8. разреда, који је такође учествовао и на републичком такмичењу из „Шта знаш о саобраћају“ и постигао значајан успех. Све похвале за Павла и његову наставницу Јасмину Стојиљковић.

На Окружном такмичењу у рецитовању које је одржано у Културном центру у Лесковцу 2. 4. 2022. године, ученици наше школе, Ивона Алексов и Јаков Марковић, освојили су ПРВО МЕСТО у категорији средњег и млађег узраста и самим тим стекли право учешћа на 53. Републичкој СМОТРИ РЕЦИТАТОРА СРБИЈЕ „Песниче народа мог“, које је одржано у Ваљеву 13. и 14. маја 2022. године. Заједно са својим менторима Емилијом Васиљевић, наставницом српског језика, и учитељицом Далиборком Миленковић, провели су два дана у Ваљеву, посетили Бранковину, родно место песникиње Десанке Максимовић, Проте Матеје Ненадовића и Љубомира Ненадовића и освојили дипломе за учешће на смотри и пролаз међу 35 најбољих рецитатора из целе Србије.

Честитамо нашим ученицима, поносимо се њиховим наградама и желимо им да наставе да нижу и даље овакве успехе!